Enter at least 3 characters
HOME > We Act - maailmanlaajuinen ohjelma

We Act - maailmanlaajuinen ohjelma

We Act - We Actively Care for Tomorrow kertoo Chiesin halusta edistää kestävää toimintaa. We Act -ohjelma toimii eri puolilla maailmaa ja mahdollistaa työntekijöille hankkeita ympäristössä ja paikallisyhteisössä ja hyödyttää sekä Chiesin toimintaa että niitä, joihin Chiesin toiminta vaikuttaa. (Lue kestävyyssitoumuksemme seuraavasta)

Maailman suurin globaali B Corp -sertifioitu lääkeyritys

Chiesistä tuli toukokuussa 2019 maailman suurin globaali lääkealan konserni, joka on saanut B Corp -sertifioinnin.

Pohjoismainen tytäryritys erottui saamalla korkeimmat pisteet Chiesin tytäryrityksistä. (Lue lisää B Corp -sertifioinnista seuraavasta)

Globaalit tavoitteet

Chiesi on integroinut kestävyystoimintaansa YK:n 17 kestävän kehityksen tavoitetta. Olemme tunnistaneet painopisteiksemme yhdeksän erityisaluetta näistä 17 tavoitteesta neljän ydinalueemme ihmisten, potilaiden, maapallon ja kumppanuuksien keskuudesta. Lue lisää kestävän kehityksen tavoitteistamme erityisesti Pohjoismaissa seuraavassa.

We Act -kestävyyssitoumus

weact_3

Me elämme suurten muutosten aikaa. Maapalloa ryöstetään yli sen varojen ja tasapainotilat ovat jatkuvassa muutoksessa. Elämäntapamme ja käsityksemme yhteiskunnasta on muuttunut. Heikoimmassa asemassa olevat maksavat tästä hinnan ja jäävät usein jalkoihin kiirehtiessämme eteenpäin.  

Me Chiesillä uskomme, että on välttämätöntä huolehtia maapallosta ja sen ihmisistä. Meidän on löydettävä uudelleen keskinäisen solidaarisuuden arvo  tietoisena siitä, että jokainen yksilö ja elollinen olento on ainutkertainen ja korvaamaton.

Siksi haluamme tarjota kaikkein heikoimmassa asemassa oleville mahdollisuuden luottaa  ensiluokkaiseen lääketieteeseen, joka kuuntelee heitä tarkkaan  ja ymmärtää heitä ihmisinä eikä ainoastaan potilaina.

Haluamme toimia voimana hyvän puolesta, edistää tiedostavaa ja erilaista tapaa tehdä liiketoimintaa, jolla on positiivinen vaikutus yhteiskuntaan ja luontoon, käsitellä resursseja kiertotalouden keinoilla ja luoda uutta harmoniaa, lopulta kestävää. Kaikkien hyvinvointi riippuu tästä tasapainosta. Meille tämä on ainoa oikeanlaisen kehityksen muoto.

 Ammattilaisjoukkomme työskentelee kulttuurimme opetusten mukaisesti motivoituneesti ja avoimesti  ja tunnustaa erilaisuuden arvon.

 

39_scriita_weact_3