Enter at least 3 characters
HOME > Chiesi maailmalla
print.png
email.png

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Valtuutetaan henkilötietojen käsittely.

 CHIESI - YKSI MAAILMAN JOHTAVISTA LÄÄKEYHTIÖISTÄ


 
Chiesi kehittää toimittaa lääkkeitä 65 maassa ja sillä on 25 kansainvälistä yhtiötä (Euroopassa, Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa).Chiesi on nykyään yksi maailman johtavista lääkeyhtiöistä keuhkosairauksien terapia-alueella.
Chiesi toimii nyt myös Pohjoismaissa: Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa.Tulevina vuosina lanseeraamme useita lääkkeitä keuhkosairauksien terapia-alueelle.
Lue lisää otsikon Tutkimus & Kehitys alta.
 
Sosiaalinen vastuu
Chiesi uskoo vahvasti ihmiseen siihen, jokaisen yrityksen tulisi keskittyä yksilöön. Yrityksen päätöksillä ja toimilla on suora vaikutus ihmisiin: potilaisiin, yrityksen työntekijöihin perheineen, toimittajiin, asiakkaisiin, yhteiskuntaan, pankkeihin, viranomaisiin, tiedotusvälineisiin, kilpailijoihin ja mahdollisesti myös sidosryhmiin.
 
Chiesi-konsernin yhteiskuntavastuu käsittää hyvät suhteet yhteiskuntaan, työntekijöihin ja ympäristöön.
 
Chiesi Foundation Onlus
Vo Chiesi Foundation Onlus perustettiin vuonna 2005. Se on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tavoitteena on edistää ihmisten terveyttä lievittää potilaiden kärsimystä terveydenhuollon ammattilaisten tutkimuksen, tiedon jakamisen ja koulutuksen kautta. Painopisteenä ovat hengitystie-, harvinais- ja vastasyntyneiden sairaudet.

X

<<