Enter at least 3 characters

SpeakUp&BeHeard!

äänesi on tärkeää Chiesille

Me Chiesillä otamme erittäin vakavasti avoimuuteen ja vaatimustenmukaisuuteen liittyvän vastuumme.

Jotta voisimme havaita ja puuttua mahdollisiin Chiesin käytännesääntöjen rikkomuksiin, lakien tai säädösten rikkomuksiin tai muihin rikkomuksiin, jotka voivat vaarantaa Chiesin liiketoiminnan tai maineen tai aiheuttaa vahinkoa kolmansille osapuolille, kannustamme raportoimaan näistä asioista.

Sekä Chiesin työntekijät että muut kuin työntekijät voivat raportoida huolenaiheistaan Chiesin ”SpeakUp&BeHeard”-alustan kautta.

Jos haluat käyttää Chiesin ”SpeakUp&BeHeard”-vihjepuhelinta huolenaiheen ilmoittamiseen, napsauta tästä ja soita meille annettuun numeroon.

Jos olet työntekijä, käytä ensisijaisesti olemassa olevia sisäisiä raportointikanavia (esim. HR-osasto ja/tai laki- ja vaatimustenmukaisuusasioista vastaava toiminto sovellettavien kansallisten sääntöjen ja menettelytapojen mukaisesti) ja ilmoita asiasta lähimmälle esimiehellesi. Jos et halua ilmoittaa huolenaiheestasi käyttämällä normaaleja sisäisiä ilmoituskanavia, voit käyttää Chiesin ”SpeakUp&BeHeard”-alustaatai -vihjepuhelinta.

”SpeakUp&BeHeard”-alustan kautta on mahdollista raportoida kaikista epäillyistä Chiesin käytännesääntöjen rikkomuksista tai lakien ja säädösten rikkomuksista, jotka vaikuttavat – erityisesti mutta ei ainoastaan – monimuotoisuuteen ja osallistamiseen, terveyteen ja turvallisuuteen, vuorovaikutukseen terveydenhuollon ammattilaisten ja/tai potilaiden kanssa, henkilöstöresursseihin, ympäristöön, lahjontaan, tietosuojaan, eläinten hyvinvointiin ja kilpailunrajoitukseen.

Yksityisyytesi on meille tärkeää! “SpeakUp&BeHeard” ”-raportointityökalut on suunniteltu varmistamaan paras mahdollinen suojaus ja luottamuksellisuus sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti (katso Chiesin tietosuojailmoitus täältä).

Voimme taata, että ilmoittajia suojellaan aina: olemme sitoutuneet suojelemaan kaikkia ilmoittajia kaikenlaiselta syrjinnältä ja/tai kostotoimilta hyvässä uskossa tehtyjen ilmoitusten yhteydessä.

Kaikki ”SpeakUp&BeHeard”-järjestelmän kautta lähetetyt raportit otetaan huomioon ja arvioidaan asianmukaisesti.

Huomautus: jos ilmoituksesi koskee lääkkeisiin liittyviä haittavaikutuksia/reaktioita, napsauta tästä

Pin Icon