Enter at least 3 characters
HOME > Chiesi yrityksenä

 Chiesi panostaa innovatiivisten lääkkeiden tutkimus- ja kehitystyöhön

 

Olemme kansainvälinen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Parma, Italia. 80 vuoden kokemuksella ja vahvalla panostuksella innovatiivisten lääkkeiden tutkimukseen, kehittämiseen, tuottamiseen ja kaupallistamiseen hengitys-, neonatologia-, harvinaiset sairaudet ja erityishoitoalueet.

Yli 1,4 miljardin euron liikevaihtonsa ansiosta Chiesi-konserni kuuluu maailman 50 suurimman lääkeyrityksen joukkoon. Tehtaamme sijaitsevat Italian Parmassa, Ranskan Blois’ssa ja Brasilian Santana De Parnaibassa.

 

Tutkimus- ja tuotekehityskeskuksemme Parmassa (Italia), Pariisissa (Ranska), Caryssa (Yhdysvallat) ja Chippenhamissa (Iso-Britannia) sekä äskettäin ostamamme tanskalaisen Zymenex-yrityksen T&K-tiimi toimivat yhteistyössä Chiesin prekliinisen ja kliinisen tutkimuksen ja myyntilupatutkimusohjelmien edistämiseksi.

 

Viemme valmisteitamme yli 70 maahan ja toimimme välittömästi 26 maassa. Chiesi-konsernilla on noin 4 500 työntekijää, joista 560 toimii T&K-toiminnassa ja 720 työskentelee tehtaissamme Italiassa, Ranskassa ja Brasiliassa.

 

Tavoite ja arvot

Tavoitteenamme on olla arvostettu, tutkimukseen keskittyvä kansainvälinen konserni, joka kykenee kehittämään ja kaupallistamaan innovatiivisia lääkehoitoja ihmisten elämänlaadun parantamiseksi.

Haluamme ylläpitää huippuosaavaa yrittäjähenkistä tiimiä, joka luottaa itseensä ja toimii yhteistyön hengessä.

Haluamme yhdistää tuloksiin sitoutumisen ja vastuullisuuden ja toimia yhteiskunnan ja ympäristön kannalta vastuullisella tavalla.

 

Lue lisää tavoitteestamme ja arvoistamme täältä.

 

Yhteiskuntavastuu

Uskomme vahvasti, että ihmisen on oltava keskiössä ja jokaisen yrityksen tulisi keskittyä yksilöihin. Yritysten päätöksillä ja toiminnalla on suora vaikutus ihmisiin: potilaisiin, yrityksen henkilöstöön ja heidän perheisiinsä, toimittajiin, asiakkaisiin, paikallisyhteisöihin, pankkeihin, valtion viranomaisiin, tiedotusvälineisiin, kilpailijoihin ja kaikkiin muihin asianosaisiin.

 

Yhteiskuntavastuu tarkoittaa Chiesin näkökulmasta toimimista sopusoinnussa yhteiskunnan, työntekijöiden, ympäristön ja alueen kanssa. Yhteiskuntavastuu ei ole hetkellinen eikä välineellinen asia vaan arvo ja toimintatapa, jolla on keskeinen merkitys kaiken yritystoimintamme ja liiketoimintamme kannalta: tuotannon, jakelun, viestinnän, potilaskontaktien ja tuen tarjoamisen kannalta.

 

Haluamme yhdistää liiketoimintamme kestävän kasvun entistäkin vahvempaan yhteiskuntavastuuseen ja otamme aina huomioon arvomme ja identiteettimme. Käytännössä tämä merkitsee suojelu- ja ympäristöohjelmia ja työntekijöille, potilaille ja paikallisyhteisöille suunnattuja hankkeita kaikissa konsernimme toimintamaissa. Yhteiskuntavastuumme ei tunne maantieteellisiä rajoja.

 

Chiesi Foundation ‑säätiö

Vuonna 2005 perustettu yleishyödyllinen Chiesi Foundation ‑säätiö pyrkii edistämään terveyttä ja lievittämään potilaiden kärsimystä edistämällä tutkimusta ja tietojen vaihtoa sekä terveydenhuollon ammattilaisten koulutusta. Toiminta painottuu keuhkosairauksiin, harvinaissairauksiin ja vastasyntyneiden sairauksiin.

 

Chiesi Foundation ‑säätiö

Vuonna 2005 perustettu yleishyödyllinen Chiesi Foundation ‑säätiö pyrkii edistämään terveyttä ja lievittämään potilaiden kärsimystä edistämällä tutkimusta ja tietojen vaihtoa sekä terveydenhuollon ammattilaisten koulutusta. Toiminta painottuu keuhkosairauksiin, harvinaissairauksiin ja vastasyntyneiden sairauksiin.