Enter at least 3 characters
HOME > Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö Chiesi Pharma AB

 

1.Tietosuojakäytännön laajuus

1.1 Jäljempänä on kuvaus siitä, miten Chiesi Pharma AB, Y-tunnus 556827-5746, osoite Klara Norra Kyrkogata 34, 111 22, Stockholm, (”Chiesi” tai ”me”) käsittelee henkilötietojasi, kun olet ilmoittautunut järjestämäämme koulutukseen tai webinaariin, tilannut uutiskirjeemme tai käytät verkkosivuamme mistä tahansa muusta syystä.

1.2 Yksityisyytesi on meille tärkeää. Siksi olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietosi ja varmistamaan, että henkilötietojasi käsitellään oikein ja voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

1.3 Tässä tietosuojakäytännössä kerromme, millaisia henkilötietoja käsittelemme ja mitä tarkoitusta varten. Kerromme myös henkilötietojen käsittelystä ja siitä, mitä oikeuksia ja valinnanmahdollisuuksia sinulla on henkilötietojesi käsittelyn suhteen. Pyydämme sinua lukemaan tämän tietosuojakäytännön ja varmistamaan, että ymmärrät sen sisällön.

1.4 Huomaa, että tämä tietosuojakäytäntö koskee sellaisten henkilötietojen käsittelyä, josta Chiesi on vastuussa rekisterinpitäjänä. Tämä tarkoittaa, että olemme vastuussa henkilötietojesi käsittelystä. Se tarkoittaa myös sitä, että sinun tulee ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä ja kommentteja, tai jos haluat käyttää mitä tahansa henkilötietojesi käsittelyyn liittyviä oikeuksiasi (katso alla kohta 6 ).

 

2.Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja ovat tiedot, jotka liittyvät sinuun. Käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja. Sinulla ei kuitenkaan ole velvoitetta luovuttaa meille mitään henkilötietojasi. Jos  päätät olla luovuttamatta henkilötietojasi, emme välttämättä voi ottaa sinuun yhteyttä lähettääksemme kutsuja koulutuksiin tai toimittaaksemme sinulle pyytämääsi markkinointimateriaalia.

Jos kuitenkin päätät luovuttaa meille henkilötietosi, käsittelemme niitä alla olevan taulukon mukaisesti.

 

Rekisteröidyn kategoria

Henkilötietotyyppi

Tietojen käsittelyn tarkoitus

Oikeusperuste

Webinaariin tai koulutukseen kutsuttu.

Webinaariin tai koulutukseen osallistuva.

Nimi, sähköpostiosoite, titteli, yritys.

Webinaariin tai koulutukseen osallistumisesi seuranta ja palvelujemme markkinointi.

Oikeutettu etumme hallinnoida postituksia ilmoittamiesi toiveiden mukaisesti.  

Oikeutettu etumme hallinnoida webinaarien tai koulutusten toteuttamista kanssasi osallistujana ilmoittamiesi toiveiden mukaisesti. 

Uutiskirjeemme tilaaja.

Nimi, sähköpostiosoite, titteli, yritys.

Palvelujemme ja tuotteidemme markkinointi.

Suostumuksesi.

Työnhakija.

Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite, CV, henkilökohtainen kirje ja muut asiakirjat pätevyyden osoittamiseksi.

Rekrytointiprosessin suorittaminen.

Oikeutettu etumme suorittaa tehokas ja oikein toteutettu rekrytointi.

Tiedote- ja esittelymateriaalin tilaaja.

 

Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, yritys, mukaan lukien yrityksen osasto ja postiosoite.

Tilaamasi materiaalin toimittaminen.

Oikeutettu etumme markkinoida ja tiedottaa tuotteistamme ilmoittamiesi toiveiden mukaisesti.

Yhteydenottolomakkeen kautta yhteyden ottava henkilö.

Nimi ja sähköpostiosoite.

Voidaksemme ottaa sinuun yhteyttä ja seurata asiaasi.

Oikeutettu etumme seurata yhteydenottopyyntöäsi.

 

3. Henkilötietojen säilytys

3.1 Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeen henkilötietojen käsittelyn kannalta.

3.2 Tilaajana tietojasi säilytetään, kunnes päätät peruuttaa suostumuksesi. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Jos et enää halua vastaanottaa sähköposteja, voit peruuttaa antamasi suostumuksen peruuttamalla sähköpostien tilauksen. Voit perua viestien vastaanottamisen noudattamalla saamassasi sähköpostiviestissä olevia tilauksen peruutusohjeita.

3.3 Työnhakijana henkilötietojasi säilytetään rekrytointiprosessin ajan, minkä jälkeen tiedot poistetaan. Jos olet antanut suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn tulevia rekrytointeja varten, tietojasi voidaan säilyttää kahden vuoden ajan suostumuksen antamisen jälkeen (tai kunnes suostumus sitä ennen peruutetaan), minkä jälkeen tietosi poistetaan. Edellä esitetystä huolimatta voimme säilyttää henkilötietoja työnhakijoiden, jotka eivät tulleet valituksi, mahdollisten oikeusvaateiden vuoksi. Mikäli pyydät meitä poistamaan henkilötietosi, se tehdään ilman tarpeetonta viivytystä niin pian kuin on käytännössä mahdollista.

3.4. Mikäli henkilötietojasi ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin tai niiden käsittely muista syistä ei enää ole sallittua, tiedot poistetaan.

 

4. Vastaanottajat

Voimme luovuttaa henkilötietosi henkilötietojen käsittelijöillemme, esimerkiksi IT- ja pilvipalveluissa työskenteleville palveluntarjoajille. Tällaisissa tapauksissa solmitaan henkilötietojen käsittelysopimus, jolla varmistetaan, että henkilötietojasi käsitellään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

 

5. Henkilötietojen siirrot

Jos henkilötietosi siirretään EU:n / ETA:n ulkopuolelle joko meidän tai henkilötietojen käsittelijöidemme toimesta, varmistamme, että tietojen siirrossa toteutetaan asianmukaiset turvatoimet .

 

6. Oikeutesi

6.1 Sinulla on oikeus saada vahvistus siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja, ja siinä tapauksessa saada pääsy näihin henkilötietoihin sekä oikeus saada tietoa siitä, mitä henkilötietojasi käsittelemme ja miten.

6.2 Sinulla on oikeus pyytää meitä oikaisemaan sinua koskevat virheelliset tiedot viipymättä. Sinulla on myös oikeus, tietyissä tapauksissa, saada puutteelliset henkilötiedot täydennetyiksi huomioon ottaen tarkoitukset, joihin tietoja käsiteltiin.

6.3 Sinulla on oikeus saada henkilötietosi poistetuksi tietyissä olosuhteissa, esimerkiksi jos henkilötietojasi ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin tai jos henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

6.4 Sinulla on tietyissä tapauksissa oikeus vaatia meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä. Jos esimerkiksi kiistät henkilötietojesi paikkansapitävyyden, voit vaatia, että rajoitamme niiden käsittelyä ajaksi, jonka kuluessa voimme varmistaa niiden paikkansapitävyyden.

6.5 Sinulla on oikeus vastustaa oikeutettuihin etuihimme perustuvaa henkilötietojesi käsittelyä. Tällaisissa tapauksissa meidän on voitava osoittaa tietojen käsittelyyn tärkeä ja perusteltu syy, joka syrjäyttää sinun etusi, oikeutesi ja vapautesi.

6.6 Sinulla on oikeus saada meille toimittamasi ja sinua koskevat henkilötiedot yleisesti käytetyssä sähköisessä muodossa. Sinulla on oikeus siirtää nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle (oikeus tietojen siirtoon).

6.7 Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Peruutuksesi ei vaikuta ennen peruuttamista tapahtuneen tietojenkäsittelyn laillisuuteen.

6.8 Jos sinulla on näkemyksiä tai kysymyksiä liittyen henkilötietojesi käsittelyyn, ota meihin yhteyttä. Sinulla on myös oikeus jättää henkilötietojesi käsittelyä koskeva valitus tietosuojavaltuutetun toimistoon.

 

7. Lisäykset ja muutokset

Voimme tehdä lisäyksiä tai muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön. Tällöin tiedotamme sinulle asiasta sopivalla tavalla, esimerkiksi sähköpostitse. Pyydämme tällöin lukemaan päivitetyn tietosuojakäytäntömme huolellisesti. 

 

8. Ota meihin yhteyttä

Jos haluat päivittää, korjata tai poistaa sinua koskevia tietoja tai käyttää edellä mainittuja oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä osoitteessa infonordic@chiesi.com.

__________________________

Tämä tietosuojakäytäntö on voimassa 20 lokakuu 2020 alkaen.