Enter at least 3 characters
HOME > B Corp -sertifiointimme

B Corp -sertifiointimme

Benefit Corporation -yritykset täyttävät yrityksenä sosiaalisen tuloskunnon ja ekotehokkuuden, läpinäkyvyyden ja vastuullisuuden korkeimmat standardit. B Corp -liikkeessä on mukana 2 700 yritystä 64 maassa, ja ne kaikki ovat päättäneet käyttää liiketoimintaansa hyvän voimana.

 

B Corp -yritykseksi haluavan yrityksen on saavutettava tietty taso B Impact Assessment -arvioinnissaan. Arviointi tarkastelee yrityksen vaikutusta työntekijöihinsä, asiakkaisiinsa, yhteisöön ja ympäristöön.

 

Ihmisistä huolehtiminen on meille tärkeää. B Impact Assessment on virallinen työkalu, jolla meidän on tarkoitus mitata suorituskykymme. B Corp -sertifioinnin saaminen on auttanut meitä ymmärtämään missä olemme ja mitä toimia tarvitaan, jotta liiketoimintamme täyttää yhteiskunnan tarpeet.

 

B Corp -yrityksenä toimiminen tarkoittaa liiketoiminnan suuntaamista positiivisena voimana toimimiseen pelkän voitontavoittelun sijaan. Se on sitoumus noudattaa läpinäkyvyyden, vastuullisuuden, sosiaalisen ja taloudellisen kestävyyden korkeimpia standardeja ja varmistaa niiden noudattaminen toiminnassa.

 

Chiesin pohjoismainen tytäryhtiö on saavuttanut arvioinnissa yhden korkeimmista pistemääristä. Siihen on useita syitä. Eräs niistä on tekemämme tasa-arvotyö. Toinen on projektimme "Help a little” / First Day Gift - Chiesin ja Ruotsin keskosvauvayhdistyksen Foundation (Prematurförbundet) välinen yhteistyö.